top of page

BINNENVERLICHTING

Afgestemd op de vragen en noden van onze klanten verlenen we advies ter plaatse of in onze toonzaal en staan naar wens in voor lichtstudies en lichtplanning. We zijn sfeerscheppers en experts in het creëren van een totaalconcept, rekening houdend met stijl, gewenste vormgeving, lichtbehoeften, het specifieke project en het budget van onze opdrachtgevers.

Maar in de eerste plaats willen we u van dienst zijn met deskundig advies, om met correcte verlichting de sfeer te bepalen die u wenst voor de specifieke ruimte(n) waarover u beschikt. Verlichten is veel meer dan ‘een lampje installeren’. Daarom is een voorbereidend gesprek, op locatie of in onze toonzaal, van groot belang.


We duiden de nodige lichtpunten aan en bouwen op uw vraag een offerte op. De lichtintensiteit en soort licht wordt afgestemd op de gebruiksdoeleinden van de ruimten. Specifieke projecten zoals kantoren, winkels, kapsalons, toonzalen, restaurants, hotels of industriële hallen vergen een geëigende professionele aanpak waarbij al dan niet een lichtberekening wordt gemaakt. Maar ook voor privéwoningen werken we op maat om de juiste lichtsfeer te creëren, rekening houdend met de gewenste stijl en het budget van onze klanten.

We werken een oplossing uit voor uw specifiek project, zowel binnen als buiten.

Onze lichtstudies, -advies en –planning zijn gestoeld met de meeste aandacht voor kwaliteit, uitstraling en afwerking.

bottom of page